Basisworkshop

 

Fotografie is je grote hobby maar je haalt nog niet het optimale uit je camera. Je kan je kennis verhogen door bijv. het volgen van deze basisworkshop fotografie. In deze 4 uur durende workshop worden de basisbegrippen uit de fotografie behandeld zoals:


                                                      - De belichtingsdriehoek ISO, diafragma en sluitertijd;

                                                      - Belichting en lichtmeting;

                                                      - De compositie;


Natuurlijk gaan we in deze workshop niet alleen de theorie behandelen maar ook de besproken onderwerpen direct in de praktijk brengen.


Na het volgen van deze workshop weet je wat bovenstaande begrippen betekenen en hoe je deze kunt gebruiken bij het maken van foto's. Deze workshop is een eerste stap om van de automaatstand naar de handmatige camera instelling te gaan. Je krijgt hierdoor meer controle over je camera en je foto's. Deze workshop vindt plaats in onze studio in kleine groepjes van max 4 personen, zodat er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht.

 

                                      De kosten voor deze leerzame workshop zijn slechts €52,50 p/p bij 4 deelnemers.


                                      Interesse of nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.Heb je voldoende basiskennis maar wil je toch meer weten over de fotografie? Dan zou je bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor een persoonlijke workshop. Wil je bijv meer weten over flitsen met een reportage flitser of het maken van portretfoto's in de studio? Dan kun je ook kiezen voor de workshop studio portretfotografie.Geïnteresseerd? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.


tags: workshop, studio, flitsen, beter fotograferen