Evenementen

Roel Bergsma Fotografie

*  N a t u u r l i j k *

   

Wij doen ook aan concertfotografie. Zo hebben we, de intussen erg bekende bluesband "King of the world", al eens vastgelegd. Maar ook concerten van Brassband de Bazuin uit Augustinusga en evenementen georganiseerd door X-events uit Wijnjewoude.   


We zijn natuurlijk niet altijd professioneel bezig met de fotografie. We bezoeken regelmatig (fantasy) evenementen om daar de kleurrijke deelnemers vast te leggen. Je kun hierbij denken aan het Imaginarium in Tytsjerk en Taribush Kuna in Lheebroek.


Omdat we liefhebbers zijn van oude auto's en motoren bezoeken we ook evenementen waar deze geshowd worden. Een voorbeeld hiervan is de Oldtimers bijeenkomst in Twijzeleheide en het Oldstyle weekend in Foxwolde.


 

Door hieronder op de foto te drukken kom je in het album terecht en kun je de fotos bekijken. Het album opent in een nieuw tabblad van je browser.Ben je na het bekijken van de foto's nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je ons inhuren?

Neem gerust contact met ons op.

Concerten

 Fantasy

Oldtimers

© Bij deze wil ik je erop wijzen dat het niet toegestaan is de site of de inhoud daarvan te kopiëren of te verspreiden. Op al het beeldmateriaal van 

roelsfotos.nl /  Roel Bergsma Fotografie rust copyright en mag niet verveelvuldigd worden, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van 

eigenaar Roel Bergsma.

tags: concert, concerten, evement, evenementen, feesttent, feest, receptie, bedrijfsuitje, friesland, groningen


       

 


           Copyright © Roel Bergsma 2020   


       Roel Bergsma Fotografie KvK 59685808