Modellen

Roel Bergsma Fotografie

*  N a t u u r l i j k *

   

In dit album vindt je veel voorbeelden van fotoshoots die we hebben gedaan met vaak beginnende modellen of modellen die het leuk vinden om eens mooi op de foto te komen. Modellenshoots vinden zowel plaats in onze studio als op buitenlocaties. Zo hebben we shoots gedaan op het Aekingazand bij Elsloo, de bunkers in Marum, autosloperij in Westergeest en het Veenkloosterbos. Bij modellen shoots is het belangrijk dat het model zich op zijn/haar gemak voelt. We beginnen een shoot dan ook altijd met een kennismakings- gesprek onder het genot van een kop koffie of thee. Behalve dat we elkaar zo een beetje leren kennen kunnen ook de wederzijdse verwachtingen worden besproken. We vinden het ook belangrijk dat de sfeer ontspannen is want dit zie je terug in de foto's. Bij de recensies op onze facebookpagina lees je ook dat de sfeer meestal gezellig en ontspannen is.


Als het model jonger is dan 18 jaar dan verwachten wij dat er één van de ouders bij aanwezig is. Dit doen we ter bescherming van zowel het model als fotograaf. Bij modellenshoots is mijn vrouw ook altijd aanwezig als mijn assistente.


Wat tenslotte nog belangrijk is om te weten: Roel Bergsma Fotografie doet geen naakt- of bedekt naakt shoots.


Door hieronder op de foto te drukken kom je in het album terecht en kun je de foto's bekijken. Het album opent in een nieuw tabblad van je browser.


Ben je na het bekijken van de foto's nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je ons inhuren?

Neem gerust contact met ons op.

Studio shoots

 Locatie shoots

Evenementen shoots

© Bij deze wil ik je erop wijzen dat het niet toegestaan is de site of de inhoud daarvan te kopiëren of te verspreiden. Op al het beeldmateriaal van

roelsfotos.nl /  Roel Bergsma Fotografie rust copyright en mag niet verveelvuldigd worden, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van 

eigenaar Roel Bergsma.

tags: modellenfotografie, modellen, ouderen, senioren, zorg, mensen met een beperking, dementie, alzheimer


       

 


           Copyright © Roel Bergsma 2020   


       Roel Bergsma Fotografie KvK 59685808