Studio

 

Sinds Maart 2016 is Roel Bergsma Fotografie de trotse bezitter van een eigen studio. Deze hebben we laten bouwen na lang wikken en wegen, het is tenslotte een flinke investering. Reden dat we besloten hebben om een eigen studio te bouwen was omdat we in de huiskamerstudio tegen ruimte problemen aan liepen en het huren van een geschikte ruimte een te kostbare zaak bleek.

Nu hebben we een ruimte dichtbij onze woning wat erg praktisch is.

studio buiten
binnen k
binnen 1 www


De studio is van duurzaam materiaal gebouwd en helemaal geisoleerd, dus dak- vloer- en wand isolatie. De ramen en deur zijn voorzien van dubbel glas.


De studio heeft als buiten afmetingen 6 bij 4 meter en is 3 meter hoog. Niet super groot maar voldoende ruim om een gezin met 2 of 3 kinderen op de foto te zetten. 


In de studio is een energie zuinige palletkachel geplaats die zorgt voor een aangename temperatuur voor het geval het buiten wat kouder is of vriest. Sinds juli 2019 is de studio ook voorzien van een vaste airco zodat tijdens de warme zomerdagen de temperatuur binnen aangenaam blijft. 


Doordat de studio in de eigen tuin is geplaatst is het mogelijk om spoed opdrachten uit te voeren. Alle appatuur staat gereed zodat er snel een shoot georganiseerd kan worden. In de koude periode moet de temperatuur uiteraard wel even aangenaam worden, want als ik geen shoots heb wordt de studio niet warmer gehouden dan noodzakelijk.


In studio is een (opvouwbaar) wandje geplaats waarachter een model zich, indien gewenst, kan omkleden.