Referenties

 

                Op deze pagina vertellen een aantal klanten over hun samenwerking met Roel Bergsma Fotografie.

                           Meer recenties zijn te vinden op de facebook pagina van Roel Bergsma Fotografie of

                                                                                 Via deze Google link. 

Ik heb Roel zijn foto's voor het eerst gezien op facebook. De foto's die hij maakt, spreken me erg aan. Heb voor het eerst persoonlijk  kennis gemaakt bij een fotoshoot in Oudwoude.

Kwam over als een spontane, gezellige en goede fotograaf. In Marum elkaar weer ontmoet bij een shootdag. Hier was ik bij Roel ingedeeld. Daar is deze foto het resultaat van. De shoot verliep erg ontspannen, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Wat ook leuk was, dat zijn vrouw Lummie assisteerde. Een prima samenwerking, wat prachtige foto's oplevert. Voor herhaling vatbaar.


Bedankt Roel en Lummie.

Groet. Elly .

Via een facebookbericht waar ik in getagd werd, kwam ik uit bij Roel Bergsma. Het leek mij erg leuk om eens als model te fungeren. Dat het om een shoot over je eigen sporten ging was helemaal leuk, aangezien ik zelf topsporter ben. Vanwege mijn ziekte en omdat het mijn allereerste shoot was, was ik best wel zenuwachtig. We begonnen met een kopje thee/koffie en leerden elkaar eerst een beetje kennen. Roel zijn vrouw Lummie was er ook bij. Zij bedacht ook mooie poses en hielp met het licht. Nadat we een tijdje hadden gepraat was het tijd voor de fotoshoot. Ik vond het erg leuk om te doen en ik ga er ook zeker verder mee. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Er zaten hele mooie foto´s tussen! Het was erg leuk om met Roel en Lummie samen te werken. Een betere eerste shoot had ik me niet kunnen voorstellen.


Bedankt Roel en Lummie!

Groetjes, Mariska


Via Facebook ben ik in contact gekomen met Roel Bergsma. Ik vind zijn foto's heel mooi qua kleur en erg scherp. Toen ik de kans kreeg om eens met Roel samen te werken heb ik dit ook met 2 handen aangepakt.  We hebben een hele fijne shoot gehad. Ook zijn vrouw Lummie Bergsma was mee wat ik als model zeer fijn vond. Ook zij heeft leuke tips en kan een model goed begeleiden bij een shoot. Ik vind het Bergsma team zeer zeker een aanrader. Ook voor familie foto's!


Groetsjes Coby


Roel heb ik op 18 mei leren kennen tijdens een open dag op de Dierenboerderij, te Marum. Het was gelijk een klik, of kon ik hem al jaren, hij gaf je gelijk een goed gevoel en wist je op je gemak te  stelen. Ik maakte ook kennis met zijn vrouw Lummie. Zij hielp mee met waar ze mee kon helpen, mijn haar even doen, of het reflectiescherm even goed doen zodat de lichtval mooi was, het is een mooie shoot geworden. We hebben  afgesproken om nog een keer samen te gaan werken, het is echt een top team om me te werken en om je heen te hebben staan open voor leuke ideen,  en als ze dan ook nog mooi zijn  uitgewerkt,, wat wil je al model nog meer,,,  Top, Top Top…

Ga vooral zo door,,,,  ben blij dat ik jullie heb mogen leren kennen,,,,,


groetjes Peter

Hoi Roel,

Dank je wel voor het sturen van de foto's van Banjer.

Zijn Supermooi geworden (ondanks dat ie soms niet zo meewerkte 😉🐾


Groetjes, Margo


Hoi Roel, dank voor je handige info en leuke Workshop!! Berber is al druk bezig, met name onze hond is aan de beurt! Leuk om te doen! We gaan via Linkedin wel een leuke review plaatsen! Oant sjen en succes met de zakelijke activiteiten.


Hoi, Catharinus