Gezin/Familie

Roel Bergsma Fotografie

*  N a t u u r l i j k *

   

Je kunt bij ons terecht voor fotografie voor alle familie aangelegenheden. Dus voor je huwelijk, de geboorte van je kind of als je eens met de hele familie op de foto wilt. Meestal vinden dergelijke shoots plaats op locatie maar een love- of newborn shoot kan ook in onze studio plaatsvinden.


Als je ons inhuurt voor het vastleggen van je huwelijk dan komen we altijd met z'n tweeën. Voordeel hiervan is dat er minder snel mooie, spontane momenten worden gemist, want twee zien immers meer dan één.


In de albums zie je een aantal voorbeelden van familie en gezins aangelegenheden die we in de afgelopen jaren hebben mogen doen.


We hebben ons gespecialiseerd in het portretteren van mensen met een beperking en ouderen die in een verzorginstehuis wonen. Deze groep mensen wordt niet vaak op de foto gezet, dit vinden wij onterecht.


Door hieronder één van de foto's aan te klikken kom je in het album terecht en kun je de foto's bekijken. Het album opent in een nieuw tabblad van je browser.Ben je na het bekijken van de foto's nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je ons inhuren?

Neem gerust contact met ons op.

Huwelijk

 New born / kinderen

Gezins foto's

© Bij deze wil ik je erop wijzen dat het niet toegestaan is de site of de inhoud daarvan te kopiëren of te verspreiden. Op al het beeldmateriaal van   

roelsfotos.nl /  Roel Bergsma Fotografie rust copyright en mag niet verveelvuldigd worden, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van 

eigenaar Roel Bergsma.

tags: huwelijk, trouwen, loveshoot, liefde, gezin, familie, newborn, dikke buiken, zwangerschap, ouders, kinderen


       

 


           Copyright © Roel Bergsma 2020   


       Roel Bergsma Fotografie KvK 59685808