Drone fotografie

Sinds  januari 2020 beschikt Roel Bergsma Fotografie ook over een drone vergunning. Het is dus nu ook mogelijk om me in te huren voor het maken van foto's of filmpjes met de drone. Je kan bijv denken aan het vastleggen van vastgoed of een evenement. Aan het filmen of fotograferen met een drone zijn wettelijke voorwaarden verbonden, er zal dus per situatie bekeken moeten worden of je wensen passen binnen dit kader.  Wij zijn voor het vliegen met de drone WA verzekerd dus mocht er tijdens de opnames schade ontstaan dan wordt dit volledig vergoed. 


Roel Bergsma Fotografie vliegt met een Mavic 2 pro drone en die is voorzien van een Hasselblad camera die in hoge resolutie kan fotografen en in 4k kan filmen. 


Sinds 31 dec 2020 gelden er nieuwe regels voor het vliegen met drones, de Nederlandse regels zijn vervangen door Europese regels. 

Roel Bergsma Fotografie is in het bezit van de Europese Drone Licentie.

 

Hieronder een kleine selectie van de gemaakte foto's. 

Op ons youtube kanaal staan een paar filpmjes. Klik hiervoor op deze link.


Ben je na het bekijken van de foto's nieuwsgierig geworden, heb je nog vragen of wil je ons inhuren? 


Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

© Bij deze wil ik je erop wijzen dat het niet toegestaan is de site of de inhoud daarvan te kopiëren of te verspreiden. Op al het beeldmateriaal van 

roelsfotos.nl /  Roel Bergsma Fotografie rust copyright en mag niet verveelvuldigd worden, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming van 

eigenaar Roel Bergsma.

tags: concert, concerten, evement, evenementen, feesttent, feest, receptie, bedrijfsuitje, friesland, groningen