Drone fotografie

Roel Bergsma Fotografie

*  N a t u u r l i j k *

   

Per 7 januari 2020 beschikt Roel Bergsma Fotografie ook over een drone vergunning. Het is dus nu ook mogelijk om me in te huren voor het maken van foto's of filmpjes met de drone. Je kan bijv denken aan het vastleggen van vastgoed of een evenement. Aan het filmen of fotograferen met een drone zijn wettelijke voorwaarden verbonden, er zal dus per situatie bekeken moeten worden of je wensen passen binnen dit kader. Per 1 januari 2021, zou per 1 juli 2020 maar dit is door corona niet gelukt, aanstaande veranderen de regels voor het vliegen met een drone en dan zijn er wat meer mogelijkheden waarbij e.e.a wel afhankelijk is van de vergunning die je als piloot hebt. Op dit moment is echter nog niet alles duidelijk hoe Nederland dit precies in gaat vullen. Wij zijn voor het vliegen met een drone WA verzekerd dus mocht er tijdens de opnames schade ontstaan dan wordt dit volledig vergoed. 


Roel Bergsma Fotografie vliegt met een Mavic 2 pro drone en die is voorzien van een Hasselblad camera die in hoge resolutie kan fotografen en in 4k kan filmen. 


Hieronder zie je een paar voorbeelden van een filmpje en een foto die met de drone zijn gemaakt. 


Wil je ook een foto of film vanuit een uniek standpunt? Neem dan contact met me op via het contactformulier of via de mail 
       

 


           Copyright © Roel Bergsma 2020   


       Roel Bergsma Fotografie KvK 59685808